Välkommen till ett grönare boende

Nyproducerade 55+ bostäder i Svedala

Konceptet Bovieran

Bovieran Svedala förenar ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Där kan du njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

Svedala, en plats du är stolt att kalla hem

Svedala var ett självklart val för placering av en av våra Bovieror. Utmärka kommunikationer, konkurrenskraftigt näringsliv och kommunala kärnverksamheter av högsta klass. Lägg till mängder av kulturhistoria, god service och upplevelser tillsammans med rik, storslagen natur så får man en perfekt plats att leva och dela på.

I stadens centrum erbjuds mycket i det lilla där ett flertal av Sveriges stora kedjor finns. Här hittar du flera etablerade matvarukedjor och serviceföretag, likväl internationella snabbmats­kedjor som lokala caféer. Svedalas centrala stadskärna består annars främst av de estetiskt tilltalande låga husen i tegel eller puts som kännetecknar en gammal, skånsk bruksort.

Vi tror inte på regn

Vare sig det är regn eller snö finns en behaglig trädgårdsmiljö, precis utanför din dörr. I Vinterträdgården, den 1600 m2 stora trädgården, kan du bland annat se hundraåriga olivträd, papegojblommor och kanariepalmer.

Här inne är ett temperaturstyrt klimat med franska Rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd är noga utvalda för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö.

Klicka här för att läsa mer om vinterträdgården!

Projekt i Bovieran Svedala

Kontakta oss

Kontakta fastighetsmäklare Mattias Widgren om du är intresserad!