Bovieran kommer till Nykvarn

Bo bland palmer och olivträd i Nykvarn

Konceptet Bovieran

Bovieran Nykvarn förenar ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Där kan du njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

Vi tror inte på regn

Vare sig det är regn eller snö finns en behaglig trädgårdsmiljö, precis utanför din dörr. I Vinterträdgården, den 1600 m2 stora trädgården, kan du bland annat se exotiska olivträd, papegojblommor och kanariepalmer.

Här inne är ett temperaturstyrt klimat med franska Rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd är noga utvalda för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö.

Lägenheterna

Vi planerar för 36-54 lägenheter med 2-3 rum och kök. Information om försäljningsstart, investeringsbeslut och tillträde presenteras längre fram. För att hålla dig uppdaterad ska du givetvis lämna en intresseanmälan.

Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan. Fastigheten består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset.

Vill du veta mer om Nykvarn?

Nykvarns kommun är till invånarantalet Stockholms läns minsta kommun, belägen i de norra delarna av landskapet Södermanland vid sjön Mälarens södra strand, centralort är Nykvarn.

I Nykvarn finns det ett rikt utbud av olika fritidsaktiviteter – allt ifrån bad och fiske, motion och friluftsliv till härliga utflyktsmål och mycket mer, vandra i Jägarskogens trolska barr-naturskog, plocka svamp och bär eller prova fiskelyckan i den fina insjön Yngern eller någonstans längs Mälarens strand. Sommaren lockar med fantastiskt fina bad i sjöar eller vid Mälarens sandstränder.

Interiör inspiration

Projekt i Bovieran Nykvarn

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar.

Sälj- och marknadskoordinator
Anna Bjernevik
+46 – 790 65 89 29
anna.bjernevik@balder.se