Bovieran kommer till Bålsta

Bo bland palmer och olivträd i Bålsta

Bovieran som koncept

Bovieran Bålsta förenar ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Där kan du njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

Uppdatering för Bovieran Bålsta

Tillsammans med Håbo kommun har vi nu hittat en ny tomt för Bovieran Bålsta. Vi kommer nu tillsammans med kommunen gå vidare och utreda om tomten är lämplig för projektet.  Det är många som längtar efter en Boviera i kommunen, om du är en av dem, gör en intresseanmälan längst ner på sidan för att vara först med all ny information.

Vi tror inte på regn

Vare sig det är regn eller snö finns en behaglig trädgårdsmiljö, precis utanför din dörr. I Vinterträdgården kan du bland annat se exotiska olivträd, papegojblommor och kanariepalmer.

Här inne är ett temperaturstyrt klimat med franska Rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd är noga utvalda för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö.

Vill du bo här?

Vi planerar för 54 lägenheter med 2-3 rum och kök fördelat på 63-87 m2. Information om plats och eventuell försäljningsstart, investeringsbeslut och tillträde presenteras längre fram.  För att hålla dig uppdaterad ska du givetvis lämna en intresseanmälan.

Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan. Fastigheten består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset.

Välkommen till Bålsta, i Håbo kommun

Håbo är en ung kommun, bildad 1952 genom sammanslagning av fem landskommuner: Skokloster, Kalmar, Yttergran, Övergran och Häggeby. Områdets historia som plats att bo och uppleva är däremot lång. Här finns härlig natur och närhet till fina bad samt kulturupplevelser för alla smaker.

Interiör inspiration

Projekt i Bovieran Bålsta

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar.