Välkommen till Blomsterängen

Nyproducerade hyresrätter i Borås

Upptäckten är bara början

Upptäck en helt ny sida av Borås. Inbäddat precis söder från Borås Centrum, ligger Druvefors, Blomsterängens hem. Tillsammans med kommunen kommer vi utveckla området till ett centrum med bostäder, handel och kontor.

Redan 2023 ståtar Blomsterängen med att bli en levande stadsdel där den urbana känslan av att vara en del av centrum blir framträdande. Fördelarna att ligga i utkanten av stadskärnan ger fler positiva effekter som närhet till naturen, bekvämlighet och en personlig känsla!

Öppet för livet

Planen är att Blomsterängen kommer innehålla 318 hyresrättslägenheter varav 114 kommer att vara studentlägenheter. Vi vill skapa en levande bottenvåning med livsmedelsbutik, restauranger och café, samt plats för verksamheter som förskola, gym, kontor, tandläkare och apotek. Kvarteret har en möjlig utbyggnad om ca. 400 parkeringsplatser.

Borås kan ståta med en imponerande mängd av shopping och nöjesaktiviteter. Från konserter och nattliv till mysiga utställningar för modern konst på populära Abecita. Borås är ett hem och samlingsplats för evenemang gjorda för alla åldrar vare sig det är inom- eller utomhus.

Borås som stad är strategiskt belägen mittemellan Göteborg och Jönköping för en weekend i storstaden. På hemmaplan har Borås en välutbyggd kollektivtrafik som snabbt och enkelt tar dig precis var du vill i staden.

Drönaröversikt - Så här långt har vi kommit sommaren 2021!

Projekt i Blomsterängen

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss ifall du har frågor om Blomsterängen.

Balder kundservice
blomsterangen@balder.se
+46 774-49 49 49