Välkommen till Blomsterängen

Nyproducerade hyresrätter i Borås

Upptäckten är bara början

Likt en blomsteräng av naturens vackra blommor, växer ett område i Druvefors fram med det moderna hemmets bekväma boendekvaliteter. Blomsterängen består av 313 toppmoderna hyresrätter i centrala Borås där du bor nära allt du håller kärt.

Bekvämt är bara förnamnet

Bilden av att stillsamt sitta på en filt med en hybrid av ängsblomster framför dig är något av det mest svenska som finns. Bekvämt och stillsamt. Sen rör du dig hemåt, tillsammans med dina vänner, till din lägenhet. Ditt hem. Lika bekvämt är det att bo här, i Blomsterängen. Här är du först med att skapa ett boende att trivas i. Här skapar vi tre hus med 313 hyresrätter för dig som vill ha nära till allt Borås har att erbjuda.

I ett av husen gör vi plats för 114 studentlägenheter. Och det är inte så konstigt. De kvadratsmarta ettorna och tvåorna ligger på endast fem minuters cykeltur i akademisk-kvart-tempo från Borås Högskola. Chansen är stor att dina grannar också är kursare. Övriga 204 hyreslägenheter i Blomsterängen är fördelade i de andra två husen.

Välkomponerad stadsdel

När du flyttar in i Blomsterängen bor du med närheten till allt Borås har att erbjuda. Sex minuters gång från centrum och stadsparken. Fem minuter på cykel till Annelundsparken och dina löprundor där du rensar dagens tankar. På vägen hem lär du känna varje gata och hitta potentiella stammishak både här och där.

Men det som gör Blomsterängen till en välkomponerad stadsdel är att vi tillför så mycket mer än 318 lägenheter. I bottenplan skapas utrymme för såväl restauranger som caféer. Området blir dessutom kompletterat av ett parkeringsgarage med över 200 platser vilket ger stora möjligheter att hyra en egen parkeringsplats. Därtill byggs även en efterlängtad förskola med en egen gård för barnen att leka på. Och en och annan vuxen. Druvefors kommer med Blomsterängen att bli en välkomponerad stadsdel, generös på utbud av nöjen, service och människor.

Blomsterängen kommer vara klart för inflyttning från våren 2023. Samtliga hyresrätter kommer publiceras på vår hemsida och på HomeQ. Få löpande information och börja samla köpoäng via HomeQ genom att göra en intresseanmälan här nedan. Preliminär uthyrningsstart är 7 månader innan tillträde.

Projekt i Blomsterängen

Blomstrande bostadsområde

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss ifall du har frågor om Blomsterängen.

Balder kundservice
blomsterangen@balder.se
+46 774-49 49 49