Kommande visningar

Vi bygger nytt i Bergsjön. Det är bara början.

Det höga läget med utsikt över Göteborg och närheten till naturen gör Bergsjön särskilt attraktivt. I närheten finns lekplatser, idrottsplaner och omtyckta stadslantgården Galaxen. Söder om Bergsjövägen hittar du dessutom Bergsjön med bryggor, badstegar och hopptorn.

Naturen är närvarande och tillgänglig i hela stadsdelen. Det höga läget ger också många av bostäderna utsikt över Göteborg och i vissa fall ändå till Vinga fyr. Det är också det höga läget som ligger bakom att nästan alla Bergsjöns gator och torg fått namn med rymdanknytning.

Just nu pågår en stor satsning på Bergsjön. Nya bostäder ska byggas och området kommer utvecklas på alla plan. Bland annat innebär det att omgivningarna blir grönare, tryggare och trevligare. Och förbindelserna blir ännu bättre.

Projekt i Bergsjö Småstad

Bergsjö Gård

Göteborg

Bergsjö Gård

Radhus
 • Preliminär inflyttning:
  Vintern 2020
 • Pris:
  2.395 – 2.670 mkr
 • Antal rum:
  5 rok
Bergsjö Gård
Stjärnkikaren
Visning 28/10

Göteborg

Stjärnkikaren

Flerbostadshus
 • Preliminär inflyttning:
  Våren 2020
 • Pris:
  1.595 – 2.595 mkr
 • Antal rum:
  2 – 4 rok
Stjärnkikaren

Kort om Bergsjön

Galaxens alla djur

Det här är en stadslantgård med ett brett utbud av aktiviteter. Förutom de svenska djurraserna som finns här, hjälper Galaxen till att ordna med barnens födelsedag, arrangera disco, hålla midsommarfirande och erbjuder kurser. För att inte tala om den populära ponnyridningen.

Bergsjöbadet

Badplatsen är välbesökt när solen värmer de släta klipporna. Nu blir den finare med nya grillplatser och belysning, så att flera kan njuta av att ha vatten så nära hem.

Vintergatan

Bergsjöns två torg ska knytas samman av Projekt: Vintergatan. Det innefattar att ett stråk av varierad bebyggelse där både miljö och arkitektur får ta plats – något som kan upplevas saknas i Bergsjön idag. Vintergatan kommer också förenkla rörelsemönster och förbindelser mellan torgen.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Gustav Johansson
+46 (0)734-050005
gustav.johansson@nyakvadrat.se

Mäklare
Adam Andreasson
+46 (0)766-010001
adam.andreasson@nyakvadrat.se